Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
Sado Cenggeng.
Thursday, March 27, 2014 • 10:32 PM • 0 comments

Dalam dunia ni aku betul betul tak tahu kita kena jadi apa, jadi macam mana, kuat ke lemah. Aku tak tahu.

.

Pernah tak kau rasa bila kau dah habis usaha untuk something yang kau nak gila babi lepastu kau terpaksa lepaskan sebab kau ingat kau kuat, boleh tahan tapi turns out to be sebenarnya kau lemah. Kau cenggeng. Kau cepat mengalah. Kau bukan kuat semangat macam yang selalu cerita.

Pernah tak kau rasa yang kau ni terlalu ego nak mengaku yang hati kau rapuh, hati kau tak sado sebab kau takut orang sakitkan hati kau lagi ? Dan kau berjalan dengan bangga thinking hati kau tu kuat sangat sampai kau nak tunjuk dekat semua orang, ataupun dekat sorang, orang yang kau betul betul tanak dia sakitkan kau ?

Dan, pernah tak kau diberi harapan tinggi melangit sampai kau melayang sama taraf dengan burung yang bebas kat langit dan kau dijatuhkan dari tinggi itu juga, jatuh terus ke bawah sebab kau tak cukup bagus, kau tak cukup sempurna dan kau tak dijadikan pilihan.

Aku pernah. Aku pernah rasa semua. Tak kisah kau sado ke lemah, kau tetap akan kena. Kena pijak, kena guna, kena tipu, kena semua.

Dunia penuh orang yang nak tengok kau jatuh.
Jadi, selamat berjaya hidup atas dunia. 

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers