Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
162.
Thursday, March 6, 2014 • 10:51 PM • 3 comments

Sejak aku yakin dengan keputusan aku, aku janji dengan diri aku yang aku tak akan pandang belakang lagi. Dan aku dah bagitau semua, aku tak kenal masa silam aku. Sekarang yang ada cuma masa sekarang dan masa depan aku.

Dan aku tak pernah betul betul serious nak ada relationship selepas apa yang aku lalu masa alaa masa tulah malas siak nak ingat. Dan aku tak pernah bagitau mama aku, dengan siapa aku berkawan sampai lah sekarang ni. Orang pertama yang tahu aku dah bahagia ialah mama aku.

Sebab kalini aku jatuh cinta gila babi punya. Jatuh cinta yang rasa dia macam naik roller coaster yang macam haram cuak sial nak mampus aku nengok tapi bila kau turun kau akan ingat sampai mati dan kau akan selalu ada niat nak naik lagi walaupun lepas turun tuuu kau muntah sebaldi. Haa macam tulah.

Bodoh apa aku cerita kat atas tadi tu aku pun tak tahu. Tapi sekarang, apa yang aku pegang ialah, biar bangang, asal sayang. Bukanya, dah sayang, tatang, julang sampai kau sendiri melayang lepastu apa yang tinggal ? BAYANG.

Kalau kau tanya aku sekarang ni kenapa aku jatuh cinta yang macam tuuu, jawapan dia simple. Takde berbelit belit macam keling. Sebab, dia gila macam aku dan lawak bodoh dia memang bangang abadi tahap PHD tak laku which is sama macam aku. Sebab tu aku jatuh, jatuh cinta gila babi punya.

Nahhh, aku tepek gambar kitorang berdua. Malaun dari dua tempat berbeza, jatuh cinta.


Dan kepada gadis gadis desperado nak carik abang sado, sorry dik, yang sado gila kat dalam gambar ni udah ditaken. 

Dan hidup aku lepas ni, ada dia. teddy gemuk aku yang aku buat tumbuk tumbuk macam sambal belacan bila geram, yang aku buat gomol gomol kesat air mata bila aku sedih, yang aku buat lompat lompat atas perut dia bila aku happy dan yang paling penting, yang aku nak buat suami.

Lantaklah kalau kau nak kata "sekarang boleh la nak sweet sweet. Nanti break mula lah nak maki bodoh bitch". BHAHAHAHA Pergi mampus lah setannnn. Kau jaga lah hidup kau, jangan kisah pasal hidup aku lahhhh babi muah sikit meyh :*

Okay, akhir kata sebenarnya aku pandai bagi salam. So, Assalamualaikum 
untuk lebih sweet, aku kepilkan xoxoxo.
Geli sial. hahaha bubyeeee !


Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers