Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
The Memories
Monday, January 14, 2013 • 5:05 AM • 0 comments

*Tarik nafas panjang panjang hembus*
Saya saja je cerita pasal ni in case kalau awak tak ingat so awak boleh refer dekat sini kan kan .


Sebenarnya harini saya teringat kenangan kita . Yes, kenangan kita dulu . Dari start kita berkawan sampailah saya mengaku yang awak ni boyfriend saya :) Kalau dulu memang saya tak sangka pertemuan kita kali pertama tu ada makna , boleh jadi cinta . Saya tak sangka jugak yang harapan saya dulu jadi kenyataan . Awak tahu tak yang sebenarnya awak lah antara impian saya yang jadi kenyataan ? Memang tak banyak impian saya yang jadi kenyataan, sebab tu , saya hargai diri awak dan saya berusaha untuk tak kehilangan awak :)

Awak ingat tarikh ni ? 14 May 2011 . Masa tu kita attend program motivasi BankRakyat dekat UniKL Seri Alam tu . Masa tu saya tak perasan awak langsung . Sampailah awak ditakdirkan satu kumpulan dengan saya . And tibatiba masa nak pilih ketua kumpulan tu semua mata pandang awak . Okay, time tu kan saya diri betul betul dekat sebelah awak and dalam hati saya cakap 'maai poyo gak mamat ni . Tapi macam comel je' heee

Okay lepas haritu saya selalu cerita pasal awak entah kenapa . Oh lepastu bila kawan kawan saya cerita pasal awak jugak saya macam 'eh dia tu aku punya ea' Okay perasan kan -,-.Then tanpa disangka sangka awak inbox saya awak mintak number saya . Dengan bajet gila saya reply konon takde perasaan langsung . K, time tu saya berlakon je :)

Kita kawan lama . Then baru kita couple . First time kita couple, 24 October 2011 tapi tapi lepastu kita break . Saya dah tak nak ingat dah sebab apa -,- . Tapi lepastu kita couple balik 14 December 2011 . That's our official date . Sebenarnya saya banyak simpan rahsia pasal date ni . Serious, banyak . Kalau nak tahu kena tanya saya sendiri okay !

Next thing yang saya ingat , betapa kerapnya kita ada konflik . Bila saya tengok entry yang lama lama ohmaigad memang banyak okay entry yang ala ala heartbroken . So the conclusion is , kita memang selalu ada konflik tapi kita berjaya get through it !

Laslty , harini cukup 1 year and 1 month kita bersama . I hope this will continues until the end . And i love you, sayang .

p/s: Okay awak dapat phone sekejap tapi awak online facebook instead of calling me ? okay -,- saya tak marah langsung !

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers