Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
S.M.I.L.E
Monday, January 7, 2013 • 5:16 AM • 0 comments

Harini aku jadi orang biasa sebab ada kawan dan keluarga . Orang biasa, selalu tersenyum dan ceria .

Baby <3

Part yang tersenyum tu semua mesti kata poyo . Konon lah tu . Confirm senyum plastik/fake/andwhatsoever. Yes, aku memang selalu dengar, selalu alami, selalu buat benda tu . Sekarang pun sama :)

Bila tiba masanya, kau kecewa, kau sedih . Kau tak boleh nak kata apa apa . Masa tulah kau perlu angkat muka kau. Kesat segala airmata kau. Dan letak satu senyuman di muka kau. Kalau kau tetap duduk, melutut,bergolek nak menangis, agaknya nanti siapa yang nak lapkan airmata kau ?

Bila tiba masanya kau gembira, ketawa . Kau tak boleh nak kata apa apa . Masa tulah kau kena bersyukur dengan nikmat yang telah kau dapat . Dan letak rasa syukur di dalam hati kau. Kalau kau tetap ketawa,tergolek golek, agaknya siapa yang akan ada dengan kau masa kau sedih ?

Adat manusia, selalu lupa . Dan kita kena ingatkan diri sendiri agar tak tersesat dalam dunia.
Hidup kena sederhana.


p/s: -Aku buat a few changes dekat blog ni dan aku buat sendiri oh yeah :)
     

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers