Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
Hot Stuff
Thursday, January 10, 2013 • 11:14 PM • 0 comments


324665_2347123111309_1046989001_2704055_629063219_o_large

Assalamualaikum :)

Dulu dia orang biasa . Tak kisah berkawan dengan semua . Dari orang kampung sampailah ke bandar . Persahabatan bukan sebab rupa dan harta . Dia sudi membantu tidak kira masa . Nasihat tidak lekang dibibirnya untuk menyedarkan remaja . Baginya apa lah sangat budi yang ditaburnya . Dia disanjung semua . Sampaikan ada yang mengelarnya insan mulia .

Kisahnya menjadi fenomena . Dia jadi terkenal di atas dunia . Semua mengenalinya tidak kira usia . Dia amat terkenal di alam maya . Orang kata dia tweet famous tak pernah kering idea . Followers juga ramai tidak terkira . Dia bangga dengan pencapaianya .

Semakin hari dia semakin alpa . Dia lupa asal usulnya . Dia lupa dulu dia juga mula dari bawah . Dia hina orang yang tak setaraf denganya . Hanya yang hot disapanya . Kawan kawan sepermainanya ditinggalkan begitu saja . Ingin menjaga market katanya . Apalah sangat yang ada kalau hanya seratus followers , dia sudah punya berjuta .

Dah jadi tanggungjawab kita ingatkan orang yang lupa . Supaya dia tidak terus sesat dalam dunia yang dia reka . Aku bercakap bukan untuk semua, tapi hanya secebis dari manusia di dunia :)

Little Miss Psychopath'™Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ


♔ Back To Past♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers