Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
Distance is not so bad, it's cruel
Wednesday, January 23, 2013 • 4:38 AM • 0 comments

Assalamualaikum and heyyo !! (pelat)

488208166_1352279220_large
Distance means so little when someone means so much

hmm sebenarnya ayat yang kat atas tu cuma untuk memotivasikan diri untuk tidak terus dibuai buai perasaan rindu. K JIWANG SIAK. So macamana kalau orang yang betul betul kita sayang jauh dari kita ? Aku rasa semua pernah rasa benda ni kan. Time mak korang bersalinkan adik korang dulu. Bila mak korang terpaksa duduk berhari hari dekat hospital tu. Rasa gak kehilangan kan ? Or bila ayah korang kena pergi outstation berminggu minggu. Sama je, tetap rasa rindu :')

Haa tulah. Bila aku nak cakap je mesti semua macam 'Dia ni nak bercakap pasal boyfriend dia lah tu' kan kan ? Tau dah. Guess what ? Memang aku nak cakap pasal boyfriend aku pon ! kah kah k gurau je. Adalah sikit pasal dia, Tak banyak okay. Serious.

Memang betul pun dia jauh. ye memang jauh dari segi jarak. Cett kau nak sambung dekat di hati lah tu kan ? Tak okay. Jauh dari pandangan, dekat bila dia membuat panggilan ! K aku geli dah dengan ayat tu. Fine aku cakap jela ek. Jauh di mata tapi dekat di hati. Puas ? K fineeee. Dia dekat kem PLKN pagoh sana tuuuuu and aku dekat sini. Sini mana ? Takyah nak specific sangat ah kan bukan kau tahu pun kalau aku cakap. So,  aku buat apa kalau rindu ? 

Serious talk, aku tak buat apa apa. Kau nak suruh aku buat apa ? call pak guard kat situ suruh pass kan phone kat dia? haha k tak. Aku cuma berharap dia rindu aku jugak, tuje. And aku akan tunggu dia call aku. Bila aku dapat bercakap dengan dia je rasa rindu akan berkurang tapi kena tunggu lama baru dapat bercakap okay. Seminggu sekali je *cedih* Lepastu, aku suka tengok gambar dia. Tapi aku ni bukan dirty-minded sangat sampai nak bayangkan entah apa apa, aku cuma bayangkan dia tengah tengok aku sambil tersenyum. Maigad aku boleh cair okay *masuk peti sejuk*

Tuje aku nak cakap pun. Rasa tak yang anda buang masa baca post ni ? Rasa tak rasa tak ? K jom kita nyanyi lagu rasa sayang sesama :*

K baii. Hikhokkkk *Babi datang*


Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers