Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
kau baca , kau gila
Saturday, December 22, 2012 • 10:31 PM • 0 comments

Hello and Hi Disember !

Vintage-balloons-01b23b3f58da338ad5a6507c69e7040a_h-1456379062_large

Okay , aku tertinggal . dah nak habis rupanya bulan Disember . eh so what . Dah lama betul aku tak update blog ni eh . So now, yeah ! aku dah update . Tukar sikit sikit . But i still keep the template . Aku sayang whoo template nih . Muahh ciket :* okay gedik .

So, hows life ? irritating , lifeless and boring ! Yes , memang aku ni budak lepasan SPM yang kejam tu and aku juga sudah menjadi penggangur terhormat sekarang nih . Kau ingat best sangat ke hidup macam ni ? erk . Memang lifeless ahh aku tak tipu weyy . Bangun pagi ngadap laptop . Carik makanan dekat dapur . Makan . Tidur . Bangun jumpa laptop lagi . Lepastu dah malam buat apa lagi , tidur ahh ! best macam tu ?

Dah nama pun menggangur , kau ingat aku ada cash ke nak shopping ? haaa ? nak jalan jalan ? cuci mata ? ahah , yes aku cuci taik mata jeh . Tu pon dekat toilet rumah aku . Save weh . So terpaksa lah aku duduk rumah ni macam orang takde kerja . Kalau ada yang nak ajak aku keluar pun fikir dua tiga empat lima dua belas kali sebab tak pasal pasal nanti kena belanja aku pulak . eh tak , aku tak ambik hati pon :) lantak kau lah .

Jap , aku nak tanya satu soalan , kenapa kau baca NI SEMUA ? best ke ? aku pon geli nak baca kot ! kau ni dah kenapa ! oh okay , abaikan jeh aku eh . oh , have a great day ! thanks for stopping by . love yaa ! muah muah haaktuih

a little lie by : ZICHIEQAA

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers