Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
Still stuck in that time
Friday, September 28, 2012 • 7:51 PM • 0 comments

Tumblr_m9vf3ujcis1qc48cqo1_500_large
and i've created a smile today :')

Assalamualaikum and a >BIG< hello to all earthlings :)

Aku tahu memang dah lama aku tak share cerita . Aku tahu memang dah lama aku menyepikan diri . Aku tahu memang takde orang nak carik aku pun . Tapi aku perdulik apa . The conclusion is , memang dah lama ya , lama .

Still stuck in that time , when we called it love

It's been a week now . Bila aku bangun tidur , aku cuma harap kau call or just i've got a miss call from you . Or maybe you'll call me in the morning to hear my stupid voice and create a smile on my damn face . Tapi hampa . Mungkin kau dah lupa . Dulu , kau selalu call sebelum aku tidur semata mata nak cakap good night . Kau selalu kejut aku pagi pagi semata mata nak dengar suara aku lepastu kau akan paksa aku bangun sebab kau tanak aku bangun lewat . Kau selalu tanya aku buat apa sepanjang hari , kau suka bila aku berkongsi cerita aku . Walaupun kau cakap aku ni tak reti diam tapi kau tetap dengar semua cerita aku . Kau tetap dengar walaupun aku rasa benda tu macam bodoh sangat nak share kat orang . Tapi dengan kau , aku akan cerita semua . Aku tak tahu kenapa , aku tahu aku salah . Puas aku cuba , tapi kenapa kau mengalah ? Orang kata mungkin dah sampai masa , tapi aku tetap tak percaya . Aku cuma tanak hilang kau . Kau faham kan ?

p/s : comeback aku tak sehebat sesiapa . aku cuma nak berkongsi apa yang aku rasa sebab aku tak larat nak tanggung semua . 


a little lie by : ZICHIEQAA

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers