Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
I need you but im better on my own :)
Saturday, September 29, 2012 • 5:32 PM • 0 comments

Assalamualaikum and hello earthlings :)


Harini aku bangun awal . Walaupun cuti , walaupun semua orang dalam dunia akan manfaatkan hari ni untuk tidur dengan lebih lama . Yes , aku tak macam tu . Tapi cuma harini . Kot

Sebagai seorang perempuan , aku suka dengar cerita seorang perempuan lain . Aku rasa aku faham setiap apa yang dorang rasa . Walaupun aku takde dalam situasi tu . Tapi kalau aku , aku lebih suka simpan dalam hati sorang sorang . Sebab aku tanak orang pandang aku cenggeng . Bukan aku hipokrit , tapi aku tanak orang nampak aku lemah sangat . Aku malu kalau orang tengok aku nanges . Tapi aku tahu memang setiap manusia tak boleh simpan semua masalah dia sorang sorang walau macamana hebat dan kuat pon dia tetap perlukan seseorang berada di sisi dia walaupun dia tak cakap .

Agaknya , bila sesorang datang dalam hidup kita , buat kita happy , mesti kita bahagia kan ? kalau orang tu datang hanya nak buat kita sedih macamana pulak ? Sebab tu aku rela tak bagitau orang lain apa yang aku rasa . Aku tau memang kebanyakan orang ambil berat . Tapi aku lebih selesa macam ni . keyh :)

Kadang kadang kita tak boleh nak tipu diri kita sendiri . Dah tu buat apa nak tipu orang lain cakap kita okay tapi sebenarnya kita tak okay langsung . Kalau diam kan lagi bagus . Biar kita je tau apa kita rasa . But but but , hargailah orang yang berada dekat dengan kita sebelum dia pergi tinggalkan kita .

that's it for today . Adios !



a little lie by : ZICHIEQAA

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers