Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
when the night falls .
Saturday, April 28, 2012 • 1:04 AM • 0 comments

assalamualaikum and hello :)

Tumblr_m35crxkhjo1qjsmmoo1_500_large
dont eat your dinner at late night . or else u'll end up like this :)

esok aku sekolah sebenarnyaa . tapi lai lai tengok sini , aku tak tidur lagi :p . oh okay , tak sedar diri .

lagi berapa hari je nak mid year exam , and sekarang tengok aku dekat mana ? depan pc undate blog . ohmaigodd bila kau nak sedar fatin syafiqah ? ehem . niat nak berubah tu ada , cuma kekadang rasa malas menguasai diri . oh aku tak berdaya lagi *bajet*

and, aku tak tahu kenapa acc twitter aku tak boleh bukak . siap ada security warning . okay terasa bangang geram . eh bukan , aku bukan twitter addicted . saja nak release tension . entah kenapa aku tulis merapu rapu kat sini . oh aku lupa , memalam selalaunyaa aku memang cenggini . alhamdullillah .

okay nak jujur ni , dah dekar 4 bulan aku tak blog walking . dah 4 bulan jugak aku tak stalk blog orang . kenapa ? eh malas lah . kalau cerita kau keluar kat dashboard aku insyaallah aku baca . kalau tak takde maknanyaa . eh tapi aku suka baca blog ni . sebab dia mummy to be ! suka tengok orang semangat nak ade baby macam tuh . alahai . eh hello , budak sekolah tak semestinya tak boleh tumpang happy kalau orang lain nak ada baby okay !

oh okay dah dah . let me end here . PIECE !

P/S : woii aku rindu kau lah gila :|


a little lie by : ZICHIEQAA

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers