Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
tutup aurat ke tutup kepala ?
Sunday, April 1, 2012 • 4:19 PM • 2 comments

assalamualaikum and hello world :)

hari ni hari ahad . so harini hari cuti . hari ni aku tak study (Y)

entah apa nak jadi . masih tak sedar diri . tulah budak yang diberi nama eqaa zawawi . hihie . yelah , nanti aku rajinkan diri . buat segala benda yang sepatutnya aku buat dari awal lagi . but for now , aku nak goyang kaki . baru namanya cuti :D

okay ceritanya macamni , setelah diteliti , memang berat aku dah naik tidak boleh dinafikan lagi . dengan rasa merendah diri , sarung kasut kat kaki and mula kan exercise regularly . eh , cuma satu hari , sebab memang tak larat kalau nak paksa diri buat setiap hari . tambahan lagi , dengan tabiat makan yang menjadi-jadi . oh harus ku gagahkan diri .

sedang ku mencari-cari , stock yang boleh dibuat laki , ternampak pulokk gadis ayu berseri . berpimpin tangan bersama seorang puteri . oh terasa manis sekali . tapi alamak aii , kenapa tak tutup kaki ? kepala dah disarung tudung ayu sekali . oh makcik kenapa lah berperangai begini ? terasa masam kalau dipandang dua kali . bukan niat nak mencaci , tapi lebih elok kalau ditutup semua sekali . baru cair gua nak tengok sepuluh kali .



niat sekadar berkongsi . aku pun bukan manusia yang sempurna kat bumi ni :)


a little lie by : ZICHIEQAA

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers