Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
peahh gossipp
Monday, April 23, 2012 • 11:57 PM • 0 comments

assalamualaikum and hello world :)

he's mine . takyah jelly . aww cak >< 

apa habaq mak mak jemah sekalian ? aku tau , memang berbakul bakul gossip kau nak tabur kan ? eh jage kain sendiri je sudah lah . kain orang tuh pandai pandai ler dorang nak basuh kan . *tibetibe*

cett aku pon sama je kot . memang lah aku suka dengar gossip . so what ? ehem tapi kalau yang buruk tuh takde je aku jaja dekat orang lain . swear dehh ! kalau terlepas tuh tak tahu lah :) sorryy yee . but but ,

ni fakta : orang yang selalu menyampaikan keburukan orang lain kepada umum a.k.a mengaibkan orang , bila tiba masa , ALLAH akan aibkan dia di depan semua orang . amek kau ! sebab tuh bapak aku tak bagi tengok melodi . tapi bila hari ahad je memang muka aku jela yang melekat kat depan TV tuh . ohmaigott trill betul tengok melodi ni . lepastuh kena basuh dengan bapak aku --' .

kalau bab gossip je mesti nak salahkan perempuan kan . yang lelaki tuh macam tak pernah gossip . tipu ahh . yang korang selalu cerita pasal torres tuh bongok ah , bini beckham keding lah . tuh ape ? gossip jugak kan ? macam aku tak tahu . pegehh dahh . okay , aku emo . sama je semua .

lepastuh yang tak best nye kau topap pulak coklet sauce atas ice cream , lepastuh pandai pulak tabur coklet chip lah bagai yang tak boleh belah ade jugak yang tambah cream cheese . eh silap , whip cream lah kot . kalau dah ice cream tuh macam tuh leave it alone lah . yang hang tak puas hati sangat pasai apa ? eh faham ke metafora aku nih ? tak faham dah .

bila dah meluas tersebar cerita pasal orang tuh , mane lah dia nak letak muka kan . pandang kanan tak boleh . pandang kiri pun tak boleh . masa tuh . kau tepuk lah tangan sampai lebam . kau dah menang , TAHNIAH . lepasni kau kena pulak :)

a little lie by : ZICHIEQAA

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers