Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
memory ♥ ♥
Monday, April 16, 2012 • 10:45 PM • 0 comments

assalamualaikum and hello world :)

dah lama gila aku tak hupdate menatang nih kan . pemalas . haha ye itu memang . tak suka pergi lompat jauh jauh sanaa ><

ma aii . okay aku dah officially matang . umur dah berganjak satu tahun . so yeah , im SEVENTEEN now :) dah boleh kawin okay . hatok kau . spm tak lepas lagi ada hati nak makan kaki . hehe . okay , studies come first . nenek aku cakap cenggitu . nenek kau ada ? eh kalau die tau aku ade boyprengg bapak ahh tak sempat tua aku . so diam diam takyah bagi tau die tau tau tau :* muahh ciket . haktuiihh .

ehem so masa tuh . birthday aku 6 april . tak buat pape pon time tuh . cuma papa beli kek then beriya iya nyanyi lagu selamat hari tua tuh , oh tak sanggup aku dengar . but , the celebration begin 7 april ! haha bongok . eh lantak aku lah . yang tuh pon aku celebrate dengan my darlings and of coz , my fiancee . cehh perasan ><

so nak amekk tengok gambar nih haa . tanak sudah , simpan je bijik mata tuh :)
P/S: yang baju coklet seluar purple tuh aku . tema party nih NERD




okay yang ni paling aku suka :)



a little lie by : ZICHIEQAA

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers