Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
tolong bagitau dia :(
Sunday, March 11, 2012 • 3:47 PM • 0 comments

dear world ,
assalamualaikum :)

Tumblr_m0e2ajq0gy1r5lsmto1_500_large

bermula lah cuti pertama aku pada hari ni . baru dapat merasa rehat lepas dua hari bercamping dekat sekolah . sekolah je pun . tak jaohhhhh :D

EHEM . nak cerita pasal apa ek ? okay fine cerita camping . best . best . best . sebab aku senioorrr so dapat lah handle satu dua activity . masa ni lah aku nak membuli kan ? hehe . okay , tak . aku baik :)

yang PALING SERONOK , masa tengah tidur nyenyak , fon kena rampas :) oh yeah best gila gila . memang aku terlompat lompat masa tu --' . bila aku mintak balik bukan nak bagi pulak tu . ambik jela fon saya tu ye cikgu . simpan je buat kenangan .

aku tak risau ape sebenarnya . kalau tak bagi pun tape . tapi simcard tu jangan lah ambik sekali ! macam mana aku nak contact orang lain ? yang tu ? sumpah aku tak ingat number dia . sedih gila tawuk :( ! dah la dah dua hari tak contact . ni nak kena tunggu lagi dua hari baru dapat balik fon tu ? sabar jela .

macammana lah saya nak cakap kat awak ? dah lah number awak saya tak ingat . kawan kawan saya pon manalah ada number awak tu . lepastu awak tak on9 ! kalau saya tinggalkan message kat fb pon belum tentu awak baca kan ? kalau saya nak jerit awak tak dengar . kalau saya nak datang rumah awak , saya tak ingat jalan ! dah tu ? err .

oh okay . dah banyak sangat aku membebel . so bubye for now :)



a little lie by : ZICHIEQAA

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers