Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
smile while you can .
Friday, March 2, 2012 • 5:15 PM • 0 comments

hello semua . assalamualaikum :)

harini hari ke dua bulan ketiga . ehem laju betul jam tu bergerak kan ? eh baru perasan ke ? haa tulah selama ni berangan kan ? amek kau .

Tumblr_m086eb4rdl1r87sg9o1_500_large

selama kita hidup , memang kita tak akan sedar akan sedar apa yang kita dah tertinggal . kadang kadang apa yang baik untuk kita , kita tinggalkan macam tu je . rugi betul . lepastu baru perasan ? nak kutip balik memang tak dapat lah kan . buat apa nak pandang belakang bila apa yang ada kat depan lebih baik ? jauh lebih berharga . tapi kita tak perlu tamak . hargailah apa yang kita ada sekarang sebelum hilang .

memang kadang kadang aku suka sangat senyum . serius , suka sangat . walaupun sampai tertutup mata aku ni bila aku senyum , tapi tapelah . aku senyum jugak :) . aku tahu lah pipi aku ni tembam kan . dah kau tak payah cakap banyak . diam je . tapi harini ? aku tak senyum . tak tahu kenapa . tapi tak senyum :| . well aku tak perasan pun benda tu sampai lah kawan aku tegur : eh kau ni kenapa ? macam ada masalah je ? . eh masa bila aku ada masalah ? aku okay . selalu okay . tapi .... *silence*

oh lagi satu , dalam kebanyakan subject , markah aku bolehlah . still boleh survive . but , markah ICT aku rendah . lepastu cikgu cakap : ni lah bakal student yang akan fail ICT nanti . sumpah aku terasa gila masa tu . aku harapkan dia bagi aku semangat , bagi aku peluang yang tunjukkan yang aku boleh sebenarnya . siapa kata aku akan fail nanti ? TAKKKK ! aku akan PASS WITH FLYING COLOURS !!
Ehem aku sayang cikgu math aku :* dia kata aku bagus walaupun markah aku tak seberapa , walaupun aku selalu tak siap kerja dia . nanti saya balas jasa cikgu :*

that's it for today . thank you for reading . dah pergi balik sane :P

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers