Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
i miss yesterday .
Saturday, March 17, 2012 • 4:09 PM • 0 comments

dear earthlings ,
assalamualaikum and a big helllloo

X_62c6a099_large 
dear god , i miss yesterday and i just wanna skip today :'(

okay aku menangis . aku menangis . dan menangis lagi . so what . aku menangis . okay dah aku mencarut *abaikan . ingatkan lepas ni aku takan menangis lagi tapi aku menangis . kenapa aku menangis ? sebab aku sedih lah bodoh . ohmaigott bahasa kasar . waterpark --'

hello , eh awak tak tahu ke saye ada ? saya wujud . saya manusia . saya perempuan . saya ada perasaan dan saya menangis . sumpah saya ingat awak bergurau semalam . tapi tak rupanya . okay saya terkejut . macam kena tembak dekat perut lepastu tergolek golek masuk dalam gaung and lepas seminggu baru orang jumpa .
       ........................................................................................................................................................

okay tapi hidup balik and lepas tu it will go over and over again sampai bila saya tak tahu . awak faham takkkkk ? okay saya tahu awak tak faham . fine . and sekarang bukan masanya saya nak carik gaduh ! saya cume nak awak tahu yang apa yang saya cakap semalam tu tak betul ! sumpah bukan niat saya . tapi kenapa awak ambik benda tu serious sangat ?? awak tak tahu ke ? awak tak rasa ke ?  saya sayang awak . okay fullstop . tu je yang perlu awak tahu , SAYA SAYANG AWAK . so takan lah saya nak buat benda bodoh macam tu ? tapi yeah awak percaya . and awak buat keputusan awak sendiri . GILA KE ??

saya mintak maaf kalau ape yang saya cakap semalam tu buat awak kecik hati . tu bukan maksud saya . bukan niat saya nak cakap camgitu . SORRY .

kbye .

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers