Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
i make myself a priority to me :)
Tuesday, March 6, 2012 • 4:50 PM • 0 comments

assalammualaikum :)

Tumblr_m0gadvc4kp1r2ee9go1_500_large

heyy semua . harini aku cuti . cett ponteng sebenarnya . tapi bersebab okay :) yang penting harini dapat berehat . masa ni lah nak siapkan semua kerja yang bertangguh tu kan . hehe

and harini aku dah siapkan 1 tuto and 1 freebies . baru je nak menjebakkan diri dalam benda ni semua . aku harap ada jugak lah yang support sebab aku buad benda ni susah payah . hehe walaupun tak susah mana . kalau ada salah silap tu silalah tegur . aku tak akan marah . and yang penting , aku buad tuto tu pon bukan sebab nak dapat credit ke apa , cuma nak membantu . so kalau nak ikut tuto tu , tak perlu credit okay :)

teringat pulak dekat kawan kawan aku yang kat sekolah tu . mesti boring kan aku takde ? haha okay esok aku datang , aku buad korang pecah perut eh sayang(s) . kau tunggu je . yang pasti , aku takan buad homework harini sebab aku nak berehat ! *ulang suara, BEREHAT !

aku rasa macam dah busy sangat je sekarang ni . wekkk . padehal pretend je ! dah tak tahu kenapa dengan aku ni . eh lupa , awak ! bukan saya tanak contact awak , cuma .... err . entah . nanti lah saya terangkan .

okay , that's it for now . goodbye :)


a little lie by : ZICHIEQAA

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers