Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
ehem ehem .
Monday, March 5, 2012 • 10:39 PM • 0 comments

Assalamualaikum :)

alhamdullillah harini dah hari ke 5 bulan march . tengah countdown birthday aku actually . hehe lama lagi pon . cuma tak berapa nak sabar :D haishh susah betul kalau dapat orang tak reti sabar ni .



hihie aku masih kat sini . masih bernafas lagi . tapi ya allah banyak betul dugaan . memang aku cuba untuk tak fikir . tapi sekali masalah tu dah datang . takan lah kita nak biar macam tu je ? ehem aku ni pulak cepat sangat gelabah . kalau lah aku boleh lebih tenang , mesti semua masalah tu dapat settle tutup mata kan . biasalah , perempuan . mesti banyak yang 'terlebih' .

cakap pasal perempuan , memang banyak betul pantang larangnya . kalau nak cakap dengan perempuan , biar jelas . kalau tak nanti mesti miss-communication . confirm . sebab apa ? sebab yang negative tu memang selalu tiba dulu dalam kotak fikiran perempuan . so , pelisss jangan salahkan kami kalau kami salah faham .
karena wanita ingin dimengerti :)

yang lelaki tu pulak , kalau nak dah buad salah tu tak payah nak main sorok sorok pulak . kami kaum perempuan , lebih suka kalau lelaki tu jujur . memang lah kena marah dulu tapi tadelah sakit hati . ni tidak , mula mula cakap lain , lepastu lain pulak jadinya .

yang kau baca panjang lebar dari atas sampai bawah tu apehal . dah lah aku membebel je . tu pon nak baca jugak ? dah lah stop sampai sini eh . pergi main jauh jauh sana :)

P/S : aku dapat markah sivik paling tinggi dalam kelas . sekarang aku bangga dengan panggilan baru 'budak pandai sivik' . eh kau ada ? :)

a little lie by : ZICHIEQAA

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers