Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
dont get wasted .
Tuesday, March 20, 2012 • 10:39 PM • 0 comments

hello ebibadi . eh silap . assalamualaikum :)

237e895545ec9eaefb3c5359dc671e3d_large 

oh yeah apa macam ? dah kawin ? dah beranak ? dah cerai ? bagus lah kalau belum :) cett ayat mintak kaki  . ahakk .  hihie

ehem sumpah aku tak cantik . tak secomel kau . tak seperfect kau . tak ramai peminat . tak de yang kejar mengejar . dan tak segedikk kau  . oh ya ,  tak seFAKE kau . so totally tak sama lah kan ? jangan kau mimpi aku sama dengan perangai tak senonoh kau tu . maybe rambut sama hitam , perang perang siket :) TAPI AKU TAK MACAM KAU !

kalau lah satu hari nanti aku cakap dekat kau : eh perempuan , mana pergi harga diri kau ? jangan lah nak marah . aku cuma anak ambikk berat . bukan nak tolong jaga tepi kain kau . eh lantak lah kalau kena lecak ke apa . cuma aku terlalu simpati kalau tengok maruah kau tercalar . sebab kita sama sama perempuan :)

aku tahu kat dunia ni , kau lah yang paling cantik . kau lah yang paling baik . sebab tu kau dapat perhatian lebih . sebab otak kau letak kat bontot lutot lah kau gadai maruah kau tuh . mana pergi nya otak yang sebelum ni pandai ? mana pergi sopan santun ? habis terbang melayang ~~

jangaan jadikan diri kau terlalu murah . sebab orang pandang tak berkualiti . takde sape yang nak beli :)

sekian terima kasih .

p/s : kadang kadang cemburu tu boleh merosakkan hubungan :|



a little lie by : ZICHIEQAA

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers