Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
Berlari ke langit .
Saturday, March 3, 2012 • 10:27 PM • 0 comments

assalamualaikum semua :)

aku tahu ramai yang penat sebab harini ada road run dekat sekolah masing masing kan kan ? yeahh aku tahu jugak yang kebanyakkannya , kaki tercabut lah . kasut tercicir lah . lemak cair lah . kan kan ? tape harini je :D

Ballon,girl,sun,sunset,vintage,balloons-01b23b3f58da338ad5a6507c69e7040a_h_large
macam ni lah gaya aku lari . ala ala mengejar pelangi gituh .
shut up . aku tahu aku comel 

ehem ingat kau sorang je ada lah ? eh hello budak yang ni pon ada jugak tau . gila kau nyah ? aku ni calon juara tau . okay fine belagak lebih . jauh juara dari panggang sebenarnya .. tapi , yang penting , S-E-M-A-N-G-A-T ! hah yang tu aku ada . semangat ye . bila sampai sekolah muka kena senyum , hati kena berbunga . buat warm up dengan bersungguh sungguh . jangan lupa jerit kuat kuat masa lepaskan nafas . masa tu , wah terasa dunia aku yang punya .

lepas tu , yang penting , kalau nak menang , kena duduk depan sekali ! macam aku . sanggup potong Q . kesian budak junior tu . eh akak ni siniorrr kenalah bagi ruang siked ! give me some respect please ! and kena alert bila pengetua bunyikan hon . bila dah dengar , lupa diri , lupa bini semua kena terus lari ! jangan tenguk kiri kanan . perdulikan rakan taulan . pastikan anda berada di atas jalan !

cettt . yang aku beriya cerita ni kenapa ? ingat aku dapat ranking ke ? jawapanya , TIDAK SAMA SEKALI . yang kat atas tu drama je :) tapi semangat tu dah ada , cuma tade usaha . bak kata dia . err tak payah nak perli aku . aku tahu lah separuh jalan je aku dah sempuuttttt kan ? okay fine . aku redha . tapi tiap tiap tahun macam tu . tak pernah rasa dapat medal yang pengetua sarungkan kat leher tu . sampai termimpi mimpi aku :(

nak buad macam mana kan , nama pun takde rezeki . untunglah yang tak rajin exercise tu boleh dapat ranking . untunglah kau naik pentas nanti . jangan tanya aku jelez ke tak . sumpah tak ! tapi mak aku cakap , asalkan ada semangat , kita dah jadi juara sebenarnya .

sakit telinga . sakit kaki . sakit hati .

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers