Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
lalala .
Friday, February 24, 2012 • 11:03 PM • 0 comments

assalamualaikum :)

Tumblr_lzocrgpv9u1rpfifjo1_400_large

dah lama rasanya tak menaip (bajet awkward pulak --') banyak yang dah berubah sejak aku tinggalkan blog busuk ni . ehem aku dah nampak dah blogskin korang semua . terbaikk lah weyh . selamanya harimau malaya :)

eleh ingat kau je nak tukar tukar bagai ? eh aku nak jugak ! so setelah penat aku tukar ni lah hasilnya . *ATTENTION : header aku buad sendirik ! bangga weyh . kau ada ? okay fine kau ada jugak tapi tape kite boleh share . ehem aku nampak ramai jugak dah bertukar pakwe/awek/suami/isteri/balak/gurlfiee/boyf/andwhatsoever yang kejadah ape entah tu . best ? tak suka yang ni boleh tukar yang tu . tade hal lah petik jari kaki mat bangla pon sampai . bila orang kata kau tu player marah pulokk . dah tu bertukar tukar ape kenamenya tu ? membina masjid ? oh ya aku je tak tahu .

tak kurang jugak ade yang berendam dengan air mata wanita sejati *konon . dah hilang orang yang tersayang *konon . separuh jiwaku pergi * konon . lepastu , dua hari kemudian : A IS IN A RELATIONSHIP WITH TOOOT . oh lupa , kau kan player + actress .

eh tapi aku tak . aku baik . ehem . tak percaya sudohh pergi kawin dengan orang lain sana .


Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers