Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
this isn't happiness --'
Wednesday, January 4, 2012 • 4:57 PM • 0 comments

hello and assalamualaikum :)

haihh dah lama rasnye aku tak terjebak dalam dunia blog ni . tension boleh ? bila ada cite best je kat sape aku nak cite ? of coz la kat blog aku ni kan ? tapi ishh dah lama tak berkongsi cite . agaknya korang pon dah meluat dengar cte aku kan ? okay fine :)
Tumblr_lwipdlorkk1qz6f9yo1_500_large
ehem harini first day sekolah bagi sesi 2012 . so secara official nye , aku FORM 5 . wah dah rasa stress tahu takk ? kalau lah sepanjang tahun memang camgini ? oh mak temah ! so bila sampai sekolah , pandang kanan , pandang kiri , oh baru baru baru ! beg baru , kasut baru , baju baru ...patotlah korang sume bau kedai ! eh aku tak :) aku recycle yang lama okay ! tak percaya dah diam je .

tapi banyak benda yang aku nampak still lama . sekolah lama (semestinya) , orang lama , cikgu lama , perangai lama . so yang baru tu hanyalah terletak pada meterial semata-mata . yang lain , tak berubah . and yang paling penting , aku , still yang lama . eh maybe better :)

okay , aku pulak dapat tempat duduk yang terbaik dalam kelas . sebelah penolong ketua tingkatan , sebelah budak cina yang selalu tak paham aku cakap ape , belakang budak montel yang selalu berbau 'wangi' , depan budak 'rasa' diri pandai , dekat dengan budak kaki menganjing . oh bahagianya hidup --' . mintak mintak lah kedudukan ni sementara je . oh aku sedang bermimpi kan ?

bila bermula je harini , automatically holidays aku dah habes . tamat . vanish . dah takde --'
and biasalah , hidup jadi serious balek . ehem bila nak habis sekolah ni ???

ouh okay , awak yang kat situ tu . ye awak lah . belajar rajen rejen okay ? nanti kite boleh pergi U sesame :) ecehhh

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers