Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
friendship is magic (:
Sunday, January 8, 2012 • 2:40 PM • 0 comments

assalamulaikum :) selamat hari ahad semua ^^

217226_1660581634183_1226455009_31429089_7451174_n_large

hari ni cuti lagi . and of coz , budak sekolah macam aku amat enjoy harini . ala sekali sekala takpe ;) . ehem semalam ada ceramah dekat sekolah aku . and macam biasa , semua agak tersentuh bila dengar ceramah tu . and bila penceramah tu bukak lagu kisah dongeng and dia kata , 'cuba bayangkan kalau anda kehilangan sahabat baik anda' . and memang aku tak tahan . aku pandang muka kawan aku sorang sorang and aku sedar , memang selama ni dorang yang melengkapkan hidup aku . and aku pandang muka kau . memang sayu hati aku ni . aku memang tanak hilang kau kawan . aku tahu kau nampak .and tahu ape yang kau rasa .

dah banyak benda yang kite lalui same same . banyak sangat . kadang kadang bila aku nak tidur , aku ingat kenangan kita dulu . hmm masa tu mesti aku tersenyum . lepastu , aku boleh tidur lena . tapi sejak kite start sekolah ni , memang kita tak banyak bercakap . banyak yang kite tak kongsi . aku pon tak tahu kenape . mungkin dah lama tak jumpa ? or maybe dah lama tak gila gila ? hehe .

tapi kan , kau jangan lah salah anggap . aku tak pernah bosan dengar cerita kau . aku tak pernah bosan tengok muka gila kau . aku tak pernah bosan tengok kau ketawa . mase time cuti dulu tu , kau selalu call aku kan ? lepastu kau cite macam macam  . memang aku tak berenti ketawa . tapi kan , aku mintak maaf kalau kau terasa dengan sikap aku . mungkin aku terlepas pandang .

kau memang kawan terbaik yang pernah aku ada . sebab tu aku bangga panggil kau sahabat aku . kau ada bila aku susah . kau ada bila aku sedih . kau kesat airmata aku bila aku nangis . takan aku nak mintak lebih ?
aku mintak maaf kalau aku tak selalu ada bila kau perlukan aku . lepasni aku akan cuba :)

tapi aku mintak maaf kalau aku tak mampu jadi yang terbaik kat mata kau . aku sayang kau .

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers