Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
the F word
Friday, January 13, 2012 • 2:35 PM • 2 comments

hello :) selamat hari jumaat ^^ (esok cuti)

8d00b44f914e8b6f579047568e8a4c70_large

okay , yeah memang majoriti korang sume ade kawan beribu riban kat efbieee tu kan ? err tapi kau kenal sume sekali ke ? eh tipulah kalau kau kate ye ! :p

memang aku tade kawan yang beribu riban sampai nak kena buad second , third and tenth account . eh ade ke sampai ten ? femes gila kau nyah . aku pon memang tak kenal majoriti kawan kawan aku yang hidup dalam efbiee tu . lepastu bila aku tak tegur ke , tak layan ke , tak like status kau ke mulalah kau nak kata aku sombong kan ? eh bagus . tapi aku tak kenal kau weyh . sumpah . tanak kenal pon .

aku bukan sombong sebenarnya . ye betul . tak nampak ke muke friendly ni ? kalau kau tegur aku depan depan sambil melemparkan senyuman , confirm aku layan . ni tak , aku tak tahu pon mak bapak kau sape , asal mane , name timangan kau pon aku tak tahu nak suruh aku tegur kau pulak ? eh pelisshh

orang kata 'tak salah nak berkawan sampai beribu riban ' . tapi aku kata ' malas nak layan kawan yang belum tentu ikhlas nak kawan dengan kite' . yela kau kenal aku tak sampai 2 minit dah kata nak ajak keluar bagai . nak sayang sayang konon . haihh ingat murah sangat ke harga mak ni nyah oiii ? ehem , aku dah kawen dah :)

lepastu , nak test market . konon nak buat fake relationship bagai nak tayang kat satu dunia die ni femes . lepastu ade pulak yang layankan . ishh ishh dah kenape entah --' . lepas due hari , buad dengan orang lain pulak . lepas tu dapat lah cop sirim "playboy terhangat malaya" . wah best kan ? amek kau nyah . tapi aku memang salute kat orang yang berani tayang relationship dengan REAL bf/gf dorang . macam tu baru sweet . lagi sweet kalau dah kawen .  tapi kalau wall kau penuh dengan bersayang-sayang memang kene hempuk dengan aku lah kan . cube lah privacy siked . hekelehhhh

eh suke hati kau lah nak cakap aku ape pon . sombong ? gedik ? hipokrit ? okay fine . aku senyum je :) sedekah katenye :) hahaa :) . tapi aku memang tak tuju kat sape sape . sape terase pedas pergi lah minum air ye :) . aku senyum lagi :)

okay bubye :)

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers