Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
dragon year :)
Monday, January 23, 2012 • 11:45 PM • 2 comments

assalamualaikum :)

caption : baju merah tu aku . orang kata kalau pakai baju merah ada 'ONG' :)
yang belang belang tu : lupa pulak --' eh tu kakak aku . dia pon nak merah jugak
yang tak pandang camera tu : budak yang selalu carik gaduh dengan aku , adik aku .


okay memang aku dah lama tak update . err idea kering weyh . siyez ! (Y)
emm sebagai blogger yang bertauliah , mestilah aku kena wish for all the malaysian chinese .
so here we go :

HAPPY CHINESE NEW YEAR TO ALL MY CHINESE FRIEND . may god bless you and hope you'll have a fortune year in this dragon year . Gong Xi Fa Choi .

ehem kalau spelling salah , sila abaikan . so itu saja ucapan dari penulis blog .


Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers