Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
awak !
Sunday, January 15, 2012 • 6:23 PM • 1 comments

Tumblr_lw8rp8fd6x1qhpr0so1_400_large

awak , saye nak cakap ni . benda ni penting . kalau saye simpan nanti bole meletup . tapi saye tak mampu nak cakap kat awak . kalau awak baca ni , tolong jangan bagitau saye . nanti saye malu >< . lepastu muka saye akan jadi merah and merah and susah nak kembali kepada asal . so conclusion nye , baca diam diam !

awak tahu tak macam mane sayangnye saye kat awak ? okay fine awak tak tahu --' . cuma ape yang boleh saye cakap , memang betul saye sayang awak . betul tak tipu . kenape saye sayang awak ? awak tahu sebabnya . kenape saye tunggu awak ? awak tahu sebabnya . kenape saye tak pernah marah awak walau sekali pon ? awak tahu sebabnya kan ? so tak payahlah saye nak terangkan panjang lebar lagi :)

awak , kalau lah kite gaduh hari hari . bergusti , bertumbuk and segala ber yang lain , saye tak kesah . sebab tu secara luaran . senang nak pulih . senang yang baik balik . tapi saye risau kalau kite diam je . sakit hati , kecewa sume nye simpan sorang sorang . penyakit tu memang parah awak tahu tak ? tapi macam mane lah saye nak terangkan kat awak ? nanti mesti awak terasa .

awak memang selalu buat saye happy . selalu . dengan lawak gila awak , dengan cerita mengarut awak . tapi kadang kadang awak buat saye sedih . kadang kadang awak lupa saye ade perasaan . saye ada rasa . awak tak perasan kan ? saye tak salahkan awak pon . saye tahu saye datang kemudian selepas dia . so mestilah awak selalu ingat dia dulu kan ?

saye harap sangat satu hari nanti awak mampu faham ape yang saye rase tanpe saye perlu nak bagitau awak . saye tak mampu nak bagitau awak . sebab nanti mesti awak nak salahkan diri awak . jujur , saye tak suka bila awak mintak maaf dengan saye . macam besar sangat je salah awak tu . please jangan buat macam tu lagi ? and bila saye serious , tolong jangan gelak . sebab nanti saye rase macam nak sumbat kaki saye dalam mulut awak je --' . saye tahu awak suka gelak kan ? tapelah saye cuba faham .

awak selalu buat saye risau . kadang kadang tu , awak senyap je lepastu tibe tibe je jatuh moto lah . langgar rabbit lah . tolonglah bagitau saye kalau pape jadi kat awak . tolong okay ?  saye tulis panjang lebar ni bukan ape , cube saye luahkan ape yang saye rasa . saye confident awak tak baca benda ni so sebab tu saye berani :)

sayang awak .

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers