Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
suparjoe ? heyy raju
Monday, December 5, 2011 • 12:46 AM • 3 comments

Tumblr_ltp56cvwua1qj6l9so1_400_large

hmmm *sigh* hmmm *sigh lagi * err tarek nafas okay hembusss
nak cakap ni . eh macam lah awak baca benda lah ni . tapelah , saye cakap jugak . kalau saye pendam lama lama meletup pulak kang . err

awak sedar tak siapa saye dalam hidup awak ? saya ni cuma kawan awak . *ulang suara : kawan awak ! tak lebih tak kurang . just nice . yeah . so apa makna kawan ? kawan bukan untuk awak cinta . kawan bukan untuk awak suka . kawan bukan untuk awak rindu . okay mungkin kawan untuk awak sayang .

CUMA KAWAN . awak tak perlulah tanya , 'sayang saye tak ?' awak sendiri dah tahu saye sayang awak cuma sebagai kawan . yess kawan . mungkin dulu kite bukan kawan , tapi sekarang kita kawan . perasan tak bape kali saye ulang perkataan kawan tu ? saye cuma nak awak perasaan .

please jangan bagi harapan dekat saye . benda tu akan buat saye tunggu awak . and saye tanak selama lamanya tunggu awak . awak pon tahu benda tu impossible . so what's the point ? and saye tak yakin benda yang awak cakap selama ni tu betul . betul ke ? saye harap tak .

kita kawan dah lama kan ? so please jangan rosakkan persahabatan kite ni lagi ? kite dah buat silap dulu kan ? so sekarang lah masanya untuk betulkan balik keadaan tu . saye nak kite kawan macam dulu . bukan macam sekarang ni . banyak sangat harapan dibiarkan tergantung . maybe benda tu tak effect awak langsung . tapi saye ?

okay , saye mungkin tak dapat nak cakap benda ni sume face to face . saye tak tahu lah bila agaknya awak sedar benda ni . takan lah saye kena cakap jugak ? dah banyak benda yang saye pendam sebelum ni so saye akan pendam lagi . macam biasa . just for once , please and please understand me ?

and this is important : bukan setiap masa saye boleh jadi pendengar setia awak . i need a break too . tolong jangan cerita benda yang menyakitkan hati saye . yeah , awak tak perasan . tapi benda tu makan dalam baii . and saye ada perasaan . bukan setiap masa saye boleh terima gurauan awak . mugkin awak nampak luaran saye gelak macam nak mampus tapi kat dalam ni ? saye je yang tahu .

well macam mana pon , awak tetap kawan saye . tetap . takan berubah .

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers