Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
sixteen december .
Friday, December 16, 2011 • 1:08 PM • 0 comments

assalamulaikum and hello guys :) rindu kat korang semua .

dah lama aku tak membebel . dah lama aku tak mengarut . and dah lama aku tak cerita pasal aku . so harini , aku buad ;)

Tumblr_lvts55rllj1qb2g1po1_500_large
im a dreamer and i dream about you . alot .

harini yes , masih dalam mood cuti sekolah and pastinya aku pon dengan mood aku sendiri . tak tercakap lah macam mana malasnya aku sekarang . there's no way aku keluar akan berjalan-jalan menikmati hidup . malasss --' . so sekarang ni baru aku perasan orang kata 'rumahku syurgaku' tu ada jugak betulnya .

jelez jugak kadang kadang bila tengok orang ni dah beli kasut sekolah baru . orang ni pulak dah complete semua baru and aku ? eh nantilah . cuti panjang lagi . holiday lame lagiiii . sekolah tak bukak lagiii and kite still cuti lagii so ape yang kau nak kejar ? relax sudah :)

and yes aku dah happy sekarang ni . tade lagi macam dulu . aku rasa mcam dah jumpa diri aku yang lama . yang selama ni hilang entah kemana kan ? and aku cume perlukan orang yang aku sayang je untuk teruskan hidup . dengan kawan kawan and family , aku mampu happy . and bila aku mampu buat orang yang aku sayang tersenyum , percayalah , aku dah cukup bahagia .

selama ni aku kejar sesuatu , bila aku kejar makin jauh perginya . tapi akhirnya aku sedar aku tak perlu nak kejar lagi mungkin sampai masanya nanti , dia datang sendiri . and dia dah datang ! sekarang aku boleh tersenyum sepanjang hari :)

ehem puas dah baca ? kalau bosan , tak payah baca pon okay . gua tak kesah beb . 

p/s : i love you for a thousand years <3





Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers