Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
new crush ? omg --'
Friday, December 23, 2011 • 11:26 PM • 0 comments

hello ebibody ! hope you guys have a very wonderful day today :) okay , aku lupa satu benda , assalamualaikum :D

and macam biasa hari aku memang biasa . tade yang luar biasa . cuma , ehem aku jumpa jejaka idaman malaya . eh agaknya lah . tapi yang pasti jejaka idaman aku . aku tak tahu kenapa aku rasa nak tergedik gedik bila tulis entry ni . ya allah dah kenapa aku ni --'

okay , ni pengakuan ikhlas : aku tak pernah ternoda dengan k-pop ! but tadi ! tadi ape dah jadi ? aku jumpa alahai lemah lutut aku nak bagitau ni . okay nama dia : lee seung gi . kenal tak ? or aku je yang baru kenal ? okay , aku ketinggalan . fine .


and bila dah terpikat of coz aku pegi google dia ! and omg lagi lah gugur jantung mak ni nyah ! adoii aii kenapa kau buad aku macam ni ? kau sedar tak ape kau dah buad ? sampai hati kau ek buad aku jatuh hati kat kau ? errr ! eh dah tak payah nak senyum senyum pulak ! *berangan lebih --'

aku tahu ni entry paling gedik ever ! and selama ni memang aku tercarik carik mana perginya crush aku ? sebab dah lama aku tak ber-crush ni --' . sebab aku rasa : who need a crush when you can have a boyfriend ? and now aku rasa : i do need a crush even i've a boyfriend . teheeee :D

p/s : dear crush , please dont do the baby face because you'll look like an idiot .

'maaf atas segala kemeluatan yang melanda. kegedikan amat dikesali'




Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers