Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
mustache ?
Thursday, December 22, 2011 • 2:37 AM • 1 comments

heyy hello and assalamulaikum :)
macam biasa , memang dah lama aku tak update . malas mungkin ? yeah mungkin . banyak sangat mungkin dalam life aku .

Tumblr_livdat8v6l1qfgis5o1_500_large
ye mungkin aku tengah happy . mugkin jugak tak . mungkin aku tersenyum , mugkin jugak aku tengah menangis . mugkin aku tengah lapar ? gosh aku meraban ape ni --'

okay mungkin aku risau . risau dengan ape yang aku ada sekarang . risau mungkin benda tu akan berulang ataupun hilang . aku berharap mungkin , mungkin aku boleh happy untuk kali ni . tapi , dalam hidup memang banyak sangat cabaran kan ? tak semestinya ape yang kite nak boleh dapat . tak semestinya orang yang kite sayang akan sayang kat kite balik . err cepat betul aku besar . kalau masa zaman kanak kanak ribena dulu tade pon kena pikir benda ni sume --'

okay memang aku dah besar . aku dah lain . yeah mungkin dah matang siked ? entahlah --' . tak bolehlah nak judge diri sendiri kan ? tapi , aku tak sombong ! cuma aku tak layan benda benda mengarut derr . aku bukan gigit orang pon . cuma kadang kadang aku lebih suka jadi pendiam . sebab ape ? sebab time aku diam , aku bole fikir dengan straight ! tak suka pegi main jauh jauh sana . sebok buat ape --'

agaknya memang setiap orang akan berubah kan ? sekarang time aku . alah tak menyusahkan sesape pon . terima jela . lagi pon , aku ada life aku , kau ada life kau kan ? so whatever bebeh !

p/s: ape yang aku tulis ni takde kena mengena dengan sesape pon :)


Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers