Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
eh kau comel lah :)
Thursday, December 8, 2011 • 6:02 PM • 1 comments

assalamualaikum and hello :)

Tumblr_lpyuoaisfc1qzkfbpo1_500_large

okay harini dah jejak hari khamis semula . rasa macam baru semalam hari sabtu and tetibe ? err . ehem okay . and bila dah bosan , aku pon pergi lah walking walking dekat muka buku sana . eh ape tu ? alah yg tu lah takan tak tahu ? yang boring gila tu .yang kita asyek pergi home--->profile--->home balik--->logout .

setelah fikir masak masak . aku rasa macam nak deactivate je account aku . ape function ada efbiee tapi tak bukak ? --' . tapi kesian pulak kat kawan kawan aku kat situ . tertunggu tunggu aku on9 kan ? okay tunggu lah sampai mana termampu okay ? deal .

ehem bukan nak cerita pasal tu sebenarnya , tapi adalah sorang hamba allah ni . muka comel , perfect , memang lepas jadi model dolce&gabana tapiii ehem awak tu orang islam lah . tak elok tayang tayang gambar awak tengah bersosial tu . yeah aku tahu , just for fun rite ? tapi ramai pandang serong weyh .

okay kalau nak cerita pasal salah , aku pon ada buat salah . tak lari dari dosa . cakap lah aku hipokrit ke apa . yes aku tahu aku tak bertudung . so kau pandang rendah kat aku jugak kan ? maybe kau ingat aku dengan kau tade bezanya . suka hati kau lah . aku cuma berkata-kata .

tapi tapelah , aku harap kau sedar satu hari nanti . mungkin kau cuma nak enjoy selagi masih remaja . tapi kau kena ingat , ada masa depan yang perlu kau jaga . ada maruah yang kau kena pertahankan .

kalau kau terasa , aku mintak maaf . macam yang aku cakap , aku cuma berkata kata . tak tuju kat sesiapa .

p/s: congrats shasha dhiya  ! lastly kau berjaya jugak kan edit blog tu ? ahaa im really proud of you girl <3

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers