Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
vanilla twilight
Thursday, November 24, 2011 • 10:07 PM • 0 comments

assalamualaikum and hello ebibodi ! ehem what a great day huh ? yeah .

3022409746_1_13_57fsur99_large
oh my gulegule ! he's mine now . u jelly ?

okay , hanini memang berokban aku yang innocent ni laju kemain lagi line dia . ehem nak bodek aku lettew ! and finally , aku dapat lah ziarah blog korang semua which is memang aku dah lama tak ber-blogwalking . so siap sediakan bala tentera anda di laman masing masing . jap lagi aku datang . aku ni murah hati weyh , setiap blog yang aku ziarah akan ku follow and insyaallah , entry anda akan dikomen *harini je .

yeah , aku siyez ni beb ! alahaii baiknya kan ? okay thanks for the puji pujian . really , aku ikhlas *cehhhh haktuih . and nak cakap siket lah kan ? ada lah jugak blog yang aku ziarah ni , ahah ! buat pening kepala je . masuk masuk je pergh lagu yang dia letak kat blog tu memang lah menjerit habes ! eh terkejut aku ! alah , bukan susah pon nak carik lagu yang soft ahaa lagi best kalau letak lullaby ke ? eceh gantok pulak nanti --' .
but , plliz jangan tidak tanak letak lagu menjerit jerit okay ? kalau nak sangat pon tolong letak button PAUSE kat situ . terima kasih daun keladi :)

next is , theme colour tu jangan lah pilih bright sangat ? example macam striking yellow or lime green . okay memang taste setiap manusia kat muka bumi ni berbeza kan ? tapi nampak macam tak sesuai je kalau letak colour macam tu ? and especially , blogger lelaki ! memang suka gila guna colour tu kan ? aku faham korang susah and ada masalah bila nak pileh theme colour for your blog kan ? so , pilihan yang bagus ialah hitam *macam blog aku yang kekurangan ni . or putih ? or colour yang sedang meningkat naik , kelabu ! simple and sweet je kan ? 

lastly , kurangkan widget yang tak perlu pliz ? aku rasa kalau keep it simple , memang lebih mudah menarik perhatian . and yang paling penting , simple membuatkan blog anda tak semak . kalau dah sidebar penuh dengan widget mengarutjadahharam memang lah aku tak scroll sampai bawah and sudahnya , entry kau pon aku tak sempat baca ? so rugi kan ? tapi percayalah , aku tak sekejam itu *ini cerita benar !

aku bukan cuba menilai orang , bukan cuba membuktikan kebenaran or whatevernever . aku cuma luahkan pendapat aku and terpulanglah kat korang semua nak menilai blog sendiri ye ? aku pon baru setahun jagung terjebak dalam dunia blog and guess what ? aku tak layak pon nak menilai kan ? okay chawww !

p/s : terkesima tengok budak ni . alahaii . ehem ada borang kosong lagi tak ?



Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers