Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
teetttt .
Thursday, November 3, 2011 • 11:12 PM • 0 comments

Tumblr_lu253e69ju1r21awxo1_500_large
*gosh . i feel stupid :|
bukak lappy . on9 facebook . pegi home pegi profile . skodeng profile kaw kejap . *weyh aku tunggu kau on9 dude :') . tapi mane kau ? aku tak tau kenape aku buad sume tu tapi aku teringin nak bercakap dengan kau . okay kau rase aku bodoh . kau rase aku syoksendiri . kau rase aku ......... thanks :') . tapi ape yang aku nak cakap ni maybe betol , aku rindu kau . 

aku malu >< nak cakap dengan sume orang . aku malu nak mengaku . aku pretend macam kau langsong dah tak wujod dalam hidop aku . aku berlakon hari hari macam aku tak pernah kenal kau . aku terkedu bila engad kau . aku buad sume tu bukan sebab aku selfish , tapi aku cuba nak ekod flow kau . kau buad macam tu jugak kan ? well done :)

aku mintak maaf kalau selame ni aku menyinggung perasaan kau . ade buad kau marah , saked hati terasa macam nak tumbok aku or whatever . sorry . let's begin a new live . aku nak cakap someting , aku dah teroskan kehidupan aku tanpa kau . aku bahagia sekarang . hope kau pon macam tu jugak . good luck for your studies . dah berjaya nanti jangan lupa aku .




Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers