Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
TAG --'
Sunday, November 13, 2011 • 8:58 PM • 1 comments

ni TAG GAME YANG MENGARUT TU . ehem , thanks elynn sebab tag aku . aku suka weyh --'

Ea342d64def04357e0319c509b7ac97f_large

syarat syarat yang wajib dibaca sambil gigit kuku :


1. Each person must post 11 thing about themselves in their journal .
2. Answer the question tagger set  for you in their post and create 11 new question for the people you tag to answer .
3. You have to choose 11 people to tagged and link them to the post .
4. Go to their page and tell them that you have tag Him / Her .
5. NO TAG BACK !
6. No stuff in the tagging section about "YOU ARE TAG IF YOU READING THIS" YOU LEGIMETELLY (a.k.a REALLY TRUST WITH ALL HONEST) have tagged 11 people .

ehem , awak nak tao ke pasal kite cik elynn oii ? alala malu weyh nak citer . siyezz malu giler nii ><
tapi kan , kite citer jugak sebab kite takot awak nanges nanti kalau kite tak cite kan ? *gedik

1-pipi buncet a.k.a tembam
2-comel weyhh . jeles tak ?
3-rambot serabot . *yang ni sumpah betol
4-sangat sangat suka makanan !
5-cepat terasa a.k.a sensitip lah nyah
6-kawan amat penting bagi aku 
7-tak suka pikir benda yang berat kan kepala *gua redah jee
8-bila dah dapat keluar rumah , susah nak jumpa jalan balek 
9-TAKEN
10-aku suka bila orang senyum sebab aku :)
11-berharap satu hari nanti nak kawen dengan aaron aziz *dapat yang klon pon okay 

okay , gua dah bagi full coverage ni eksklusif tau nyah .
 ni soalan yang cik elynn bagi  :

1-Jantina kau ape ?
muka aku ada macam jantan ke ?

2-Single ke tak ?
yaa udah DI-TAKEN laa . tapi AVAILABLE lagiiii :)

3-If kau ber-couple , kau sayang orang tu ?
emm sayang la . asal pulak tak ?

4-Couple kau tu setia ?
entah . cuba tanya MELODI ?

5-Orang yang kau sayang pernah tinggalkan kau ?
pernah . ahhh cinta monyet --'

6-Betul ke dia sayang kau ?
mana aku tahu ? tanya lah dia ! tanya aku wat apeee ? tapi agaknya dia sayang kot ?

7-Cita-cita nak jadi apa ?
kalau boleh nak jadi bini aaron aziz

8-Bila bosan buad ape ?
boy-walking . eh tak , kalau bosan aku kacau kau lah ?

9-Takut hantu ?
sumpah takot ! 

10-Kau rasa hantu tu wujod ke ?
hantu tu hape ?

11-Kau rasa aku cantek ?
cantek sangat . macam bulan mengambang :')

okay penad dah aku jawab soalan kau tuu nyah . kau tunggu jela turn kau nanti ye !

HAH ! YANG NII PENTING . SOALAN AKU PULAK :

1-Nama mak bapak kau bagi ape ?
2-Nama timang-timangan ?
3-Hidop kau dah cukop happy ke ?
4-Maksod CINTA bagi kau ?
5-Impian kau ape ?
6-Binatang yang paling kau geli ?
7-Barang yang paling kau sayang ?
8-Sape orang yang paling kau benci and rasa dia memang tak layak hidop ?
9-Pendapat kau tentang blog aku ? *jujur okay !
10-Lagu yang kau paling suka and wajib dengar setiap hari ?
11-Perot kau buncet tak ?

*rolling drum* hah ! and orang orang yang bertuah untuk jawab soalan mengarot tahap longkang tersumbat ni
ialah : 


p/s : tiada paksaan dari mana mana pihak ! kalau ikhlas jawablah .kalau tanak tape kite tak nanges *haktuiih . have a nice day . kalau dah jawab sila bagitahu kat shoutbox ye . thanks :)



Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers