Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
pelangi malam ♥
Thursday, November 3, 2011 • 8:22 PM • 0 comments

assalamulaikum . happy merdeka day everyone :D
aku tao harini ramai akak abang yang dah habes exam kan ? yeah kite gang . but for the spm victims , sorry guys . korang belum merdeka lagiii . wheeee :)

well . aku tao korang pelik tengok title entry ni . aku pon same ! dari malam tadi benda tu berpusing pusing dalam kepala otak aku ni . ade ke pelangi malam ? and mase ni jugak lah hamba allah ni teringin sangan nak tengok pelangi malam tuu . mesti cantek kan ? *gosh meleleh air liur *cover sked :D

walaupon aku tak pernah tengok pon pelangi malam tu macamana , tapi mengikut sumber yang boleh dipercayai , benda tu wujod . cume , it's very rare . kalau tanye mr.google  mesti dia tao .

Tumblr_le63ksehxx1qdg0u7o1_500_large

boy : kenape awak nak tengok pelangi malam ?
girl : sebab pelangi malam tu special . saye teringin sangat nak tengok . mengidam ni :')
boy : kenape pelangi malam tu special lak ?
girl : sebab pelangi malam tu bole buad saye tersenyum :')
boy : boleh saye jadi pelangi malam awak ?
girl : *hanya mampu tersenyum :')

ahaa sweet kan ? so that's it for now . bubye  ♥





Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers