Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
oh ibu mertuaku :0
Sunday, November 20, 2011 • 7:27 PM • 0 comments

assalamualaikum :)

holla holla harini cuti lagii . ehem sebagai student memang aku dilimpahkan dengan pelbagai cuti cuti malaysia .wah untung jadi aku . ehem .

Tumblr_luv7punhnk1qlzin0o1_500_large
tengah bergayut dengan awek

eh kejap , malam tadi aku pergi kenduri dekat uma makcikk sham , and aku tengok kuda kepang . wah siyez sereeem . and benda tu hanya ditonton beberapa minit je oleh aku . lemah semangad la nyah --' but aku pulak yang ada kat depan sekali .*tunjuk berani konon (jakun sebenarnya)

okay , bukan tu topik utama aku . ahh aku ni dilahirkan sempurna dari segi fizikal . alhamdullillah anggota badan sume cukup . tade yang cicir or hilang . tapi bila orang cakap , tade sape pon yang perfect , ehem apa maksudnya ? bagi aku , dari segi habit , hobi and kebiasaan . mesti lah ada perangai buruk kan ? okay aku memang suka bangun lewat , so yeah it's a bad habit . *bagi perempuan . eh tapi tu diri aku ? so just deal with it .

aku rasa kalau lah semua orang kat atas muka bumi ni nak hipokrit , nak tampil perfect di mata semua orang , nak jadi apa ? and everyone will look the same , too perfect . so , nothing special . kan lagi bagos kalau just jadi diri sendiri . and well , kau akan disanjung kerana diri kau sendiri . and yang paling penting kau tak hipokrit . yeah orang macam tu lah yang aku akan respect .

tapi biasalah orang melayu , kalau pakai pelik sikit , jalan terabur sikit , kulit hitam sikit dah kena reject wat menantu . ehem *terasa . wah cerewet betul kan ? tarikan fizikal memang amat amat super diambil kira . hati tu belakang cite lah ? asal dahi licin dah kira okay . tak ikhlas namanya tu --'

well tak payah lah nak kesah apa orang nak kata , semua orang akan judge kita walau macamana baek pon kita ni . lumrah namanya . tapi yang penting , cubalah jadi diri sendiri , kau akan disanjung tinggi :)



Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers