Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
nothing is everything
Saturday, November 12, 2011 • 5:41 PM • 0 comments

ni bukan TAG GAME yang mengarut tu . hanya soalan yang kau patot tahu jawapanya :)


Kenapa kau suke menanges walaupun kadang kadang situation tu tade kena mengena dengan kau pon ?
-sebab aku terasa

Kenapa kau mudah sangat lupakan benda yang dah lepas ?
-sebab tu salah satu cara aku move on

Kenapa kadang kadang tahap kesabaran kau tinggi , kadang kadang rendah ?
-sebab bukan setiap masa aku boleh sabar

Kenapa kau sayang kawan kawan kau ? 
-sebab dorang segalanya bagi aku .

Kenapa kau selalu anggap sume benda tu mudah ?
- sebab kalau aku rase susah , memang aku tak boleh buad

Kenapa kau terlalu mencuba nak jadi sempurna ?
-sebab aku memang tak sempurna . aku mampu cuba

Kenapa kau suke bermain dengan kata kata ?
-sebab tu salah satu cara aku luahkan perasaan

Kenapa kau jiwang kadang kadang ?
-sebab aku ada perasaan and aku cuma luahkan ape yang aku rasa

Kenapa kau kadang kadang kau biarkan diri kau dipijak pijak ?
-sebab aku tak mampu melawan

Kenapa kau anggap cinta tu indah ?
-sebab aku rasa dihargai

Kenapa kau ego nak terima kebenaran ?
-sebab kebenaran menyakitkan

Kenapa kau biar emosi menguasai perasaan kau ?
-sebab aku tak mampu kawal emosi aku

Kenapa kau selalu bayangkan benda yang takan jadi ?
-sebab aku berharap benda tu akan jadi

Kenapa kau selalu kenang kenangan yang dah lepas ?
-sebab aku rindu benda tu

Kenapa kau suka pendam perasaan kau ?
-sebab bukan sume benda aku bolah luahkan

Kenapa perangai kau pelik kadang kadang ?
-sebab tu sebahagian dari diri aku

Tumblr_luiphkj0xr1qctom9o1_500_large

p/s : saye harap awak lebih faham perasaan saye . bukan sume benda saye boleh terima . kadang kadang kite  tak perlu terlalu jujur untuk jaga hati orang yang kite sayang .





Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers