Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
the new guy (:
Saturday, November 5, 2011 • 4:14 PM • 0 comments

assalamualaikum . heyyo , happy holiday guys . aku tao korang tengah melompat sekarang ni kan ? yeah esok rayaaaa ! *over exited*

Tumblr_lu5w5aof3a1qeo03no1_500_large

well . hmm harini aku nak cakap something . lagi . again . macam lah benda ni aku tak pernah cakap . but , hey , aku nak cakap lagi . so what ? . okay , lets begin . aku rase macam bahagia ? entahlah . i've meet someone and ? yeah his fine . cube untuk impress aku dengan setiap pekara yang dia buad . yes like all mens boys . oh peh-liss . but for the first time , aku rasa macam , he's trying to hard . selalu perhatikan ape yang aku buad , ape yang aku cakap . well maybe it's seem yeah so sweet . but , *weyhh aku malu der . jangan la pandang macam tu .

but , listen here . aku rase benda tu normal kot . yela takan la kite bole terima something new teros macam tu je kan ? mesti perlukan masa . so , macam tu jugak aku . im trying not to push all the things away . and aku tao , aku perlukan masa .  so for now , just go with the flow bebeh . and aku of coz , sume maseh terlalu awal lagi nak dijelaskan . macam ayat teman tapi mesra di media massa *kiteorang just berkawan baek , tapi kalau jodoh saye dengan dia pon okay* . gosh kalau mengaku korang tengah bercinta je kan senang . tak payah lah aku nak pergi check kat abang murai .

but betol mak aku cakap , when it comes to a relationship , don't push it to far . don't try to hard . well aku pon tak tau wadehel kejadah ape yang mak aku cuba sampaikan . tapi aku yeah just say yeah . aku bukan nak carik laki suami pon . and im sixteeennn ! so dah bole lupekan ape yang mak aku cakap tu .

Tumblr_lu3vw5ects1qzjfuko1_500_large

and the truth is , kalau dah masok bab cam gini , aku memang over react ,. kenape ? sebab , im a girl dude . memang la sensitip siked bab cintan cintun ni . slalu aku dengar perempuan akan slalu dipandang rendah bila heartbreak . weyy , tak kesian ke dekat dia ? dia tak mintak pon sume tu kan ? and slalu akan dituduh cenggeng . bukan cenggeng sebenarnya , tapi hati wanita sangat lah rapuh . senang sangat broken . bila dah broken engad senang ke nak cantum balek ? bukan senang tapi tak mustahil . and perempuan hanya perlukan seorang lelaki untuk buktikan yang bukan sume lelaki sama .

and lagi satu , aku tau sume kebanyakkan lelaki akan tabur macam macam janji dekat perempuan yang dia nak kejar . once bila dah dapat , janji hanya tinggal janji . tak pernah pon cube nak tepati . maybe sebab dia rasa tak perlu lagi nak jaga hati perempuan yang dah dimiliki .

Tumblr_lplktrjkca1qez5hvo1_500_large
as for you , don't try to hard . just be yourself . and i'll surely love you for who you really are . may god bless us :)




Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers