Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
macam BETOL je ?
Wednesday, November 9, 2011 • 11:34 PM • 0 comments

assalaimulaikum and happy wednesday girls and men boys :D

okay harini aku nak cecite pasal something common yang sume orang selalu buad . and , nampak macam BETOL je tapi kalau pikir balik , ehem , tak beradap betol lah kau ni nyah .

weyh mak aku baru belikan blueberry bulan lepas lepastu dia belikan pulak e-pad untuk aku and then bla bla bla 
ehem . riak lettew . weh aku tanak tao mak kau belikan ape untok kau and tak payah nak jaja cite tu hari hari . mak aku belikan aku karipap 2hengget tade pulak aku story kat kau ?

boyprengg aku pakai kete mecedess tau . dia kata hari hari lepas ni aku tak payah naik beca dah . lepastu dia nak belikan aku kete kuda lak tau ! omg ! omg !
oh mak gad ! lantak pi lah boyprengg kau tu . bukan boyprengg aku pon -.- . kang aku masok line tao pulak mengamok ?

i can say whatever i want , i can do whatever i wanna do 
so kau boleh caci hina orang lain lah ? so kau boleh tendang makcik jual karipap tu lah ? so kau bole campak mee goreng kat aku lah ? * okay ayat di atas memang selalu keluar dari mulot aku . lepasni tidakkkk lagi :)

oii tolong ambilkan botol kicap tu . lepastu tolong jemur kucing tu kat luar dah kuyup sangat aku tengok . jangan lupe rebos spender kau tu skali dah berbau . aku lapar kau tolong masakkan boleh ? ni kenape berokband dudok dalam mangkok jamban nii ?
okay yang ni paling aku benci anti . kau pikir aku ni ape ? dah lah oii oii gitu je ? nama aku punye lah glamer tahap nak mampos kau panggil oii je ? lepas tu nak arah buad itu ini engad aku ni HA (hamba abdi) kau ke ?? mulot tu dah lah berat sangat nak sebot perkataan "tolong" a.k.a please ...

well aku rasa okay , dah terlampau banyak mencarut . dah cukop . gudnite all ^^

p/s : awak awak , awakkk ..... err tade pape :)






Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers