Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
K.A.M.I.K.A.W.A.N ♥
Tuesday, November 8, 2011 • 5:55 PM • 1 comments

assalamulaikum . nak cakap something ni , HARI NI AKU CUTIII LAGIIII *kaw ade ? okay aku tao kau jelez . sorry T_T

1032663-12-1312905511390_large

bila dah sorang sorang kat rumah macam ni , sumpah aku teringat kat korang sume , kawan :)
banyak benda yang kite sume dah lalui kan ? hidop sebagai seorang remaja perempuan ni memang susah  kalau tanpa kawan kan ? aku bersyukur sebab ada korang . boleh kite lalui same same :') . aku tak dapat bayangkan kalau aku hilang ape yang aku ada sekarang ni . tak sanggop jadi lonely weyy .

aku tao emosi aku ni selalu kurang stabil . perasaan aku berubah-ubah . pendirian tak tetap . langgar je ape yang ada kat depan mate aku ni . so what ? aku ada teman . aku ada partner nak buad benda benda gile ni sesame . so yeah , nothing in my way .

siti jamaliah bt jamari , kau kawan aku yang paling jauh . tapi makin jaoh kau tercampak , maken dekat kau kat hati aku ni ♥  aku tao kebelakangan ni , kite maken jaoh . dah tak selalu berkongsi cerita . dah tak selalu gelak ketawa . dah tak selalu bersua muka . aku tao kau risau takot hilang aku sebagai kawan kau kan ? girl , aku takan tinggalkan kau , aku takan lari jauh dari kau . and that's a promise . i swear :) . i'll fix our friendship . aku akan pastikan kite jadi macam dulu balek .

anniz annafirra , kau ni yang selalu fix the problem . kalau pape jadi antara kite sume mesti kau yang akan tolong betolkan keadaan . thanks sayang :) . yup , maybe kite tak serapat dulu kan ? tapi , aku still enjoy berkongsi cerita dengan kau . kau yang akan selalu ceriakan keadaan . kalau satu hari kau tade , ehem bole terbalik kot dunia ? anyway , you are special bebeh and you'll find someone special in your live .

shamzatul amalina , kau ni dah macam mak aku . selalu nasihat kan aku . selalu tolong selesaikan masalah aku . ehem , aku takan berenti menangis kalau kau tade . thanks mak :) . setiap kali aku ada masalah , mesti kau tao ape nak cakap kat aku . kadang kadang aku heran jugak , tapi tulah special nye kau , kau pandai pujok aku . aku tao kadang kadang aku terlepas cakap kat kau . terguris perasaan kau . terlebih react sampai buat kau rase macam ... ERR . sorry . aku akan cube perbaiki keadaan tu :)

shasha dhiya lee , kau selalu buad aku tersenyum tengok perangai kau . nak tao kenape ? sebab comel :) . tolonglah jangan ubah benda tu . kalau tak sape nak buad kiteorang ketawa lagi ? entah kenape kau tak banyak sangat berkongsi cerita dengan aku . tapi some of them , aku dah dapat agak . kadang kadang muka kau tu kosong sangat , and aku blurr bila kau macam tu .

siti khadyja razali  , ehem kau kawan aku yang paling kecoh . tapi tape , aku suka :) . sometimes , aku ade jugak terkasar dengan kau kan ? terlebih mengutok . terlebih sume benda . ehem , sorry :) . ehem , aku suka dengar cite dongeng kau . best . terasa macam kat disneyland . ehem okay , gurau . aku tao bukan setiap masa aku ade untok kau kan ? ehem , lepasni aku akan cuba yang terbaik okay ? lepasni miscall je aku dah ada kat sebelah kau . and , you must learnt to forget the past . think about the future bebeh . aku tao kau boleh !

kawan , bagi aku ruang untuk perbaiki keadaan okay ? aku akan cuba yang terbaik untuk jadi yang terbaik . aku janji :')


a friend is someone who walks in when the rest of the world walks out .
thanks for standing beside me girls  ♥



Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers