Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
gua dah merdeka beb :P
Tuesday, November 15, 2011 • 10:39 PM • 1 comments

okay hari ni last day aku sekolah . repeat *LAST DAY . weyh , last day weyh ! jelez tak ? jelez tak ? okay tak --' . ehem , last day untok tahun 2011 je okay . last day pon sebab skolah bagi cuti katanya dah tanak tengok muka aku lagi . lagi lagi time SPM macam ni . memang bawak bala la kan ? so , dia halau aku awal awal . ade ke patot ?

mase ni jugak lah aku teringat zaman bangang aku masa form 1 dulu . jaoh jugak aku berjalan nak sampai ke tahap macam ni . growing up is salah satu pekara yang mencabar bagi aku . ingat budak sekolah macam aku ni takde problem ke ? maybe lebih banyak dari orang biasa . cume , aku tak perlu lah nak pikir bayar duet rumah , kereta , bil segala bagai tu sume kan ? *untung jugak jadi aku :)

aku sedar lepas ni zaman kegemilangan aku mungkin akan musnah . aku kena slow down kan kegilaan aku . need more focus . hish banyak jugak keje nak buad --' . dah maken besar ni lagi complicated lah hidop kan ? lepas ni maybe dah tak boleh maen kejar kejar , musang dengan ibu ayam , batu seremban , zero point tu sume dah . dah kena tinggalkan zaman kanak kanak aku . ahh bahagia betol mase tu . kalau lah esok aku bole jadi budak 5 tahun balek alangkah shiooook !

so , ape activity aku hai ni ? aku buad SEMUA benda yang mungkin aku takan buad lagi lepas ni . and , aku puas . tapi mestilah aku akan rindu benda tu . tapi ! aku nak jadi lebih matang lepas ni . ni bukan FANTASI ni REALITI . tanak percaya sudah . ape ku kesah . hidop aku tade kena mengena dengan kau jugak .



















p/s : lagii best kalau ahli lengkap :)


Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers