Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
greyson chance gay !
Sunday, November 13, 2011 • 11:15 PM • 0 comments

aku temankan adik aku pegi annual concert dia tadi . sebab aku ni photographer , so KENA ikot . then sebelum nak pegii :

aku : adik nanti kak chik take your picture eh ?
dia : angguk . tatak tis take two haa ?
aku : why two ? one enough la adik *dengki
dia : no ! teacher say TWOOOO !!! *muke garang
aku : okay okay fine fine ! *

bila dah dalam kereta :

bapak aku : adik , mane tempat tu ? kat school eh ?
dia : straight , straight , straight
bapak aku : ai ? takan lah kat pondok guard tu ?
dia : yesss !
bapak aku : okay okay fine fine ! budak ni tak tahu jalan --'

bila dah sampai :

aku : adik smile cepat nak amek gambar nii
dia : wait ahhh *tros lari pegi dekat kawan dia
aku : la nak wait ape lagi ?
dia : haa smile !
aku : dia tarik boyprengg dia rupanya --'

bila dah balek

mak aku : adik pegi cakap kat teacher kite nak balek
dia : no . *tarik tarik mak aku nak keluar cepat
mak aku : ai kenape cepat sangat nak balek ni ?
dia : *teros korek korek beg carik makanan 
mak aku : kesian . anak sape lah ni . kebulur betol nampaknya --'

okay budak tu memang over excited . and dia sukeeee sangat marah aku ? ape sala aku entah . garang betol . ni ikot sape la ni kan ?

p/s : sorry takde picture . wire usb hilang . memory reader terbakar . alasan banyak sangat . sebenarnya aku malass ><

SORRY SEBAB TITLE ENTRY NI MELAMPAU . AKU MUAK  MENYAMPAH TENGOK MUKA DIA . BAJET JE ?


Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers