Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
a date with nazmi mansur
Wednesday, November 23, 2011 • 3:34 AM • 3 comments

assalamualaikum and hello ? eh ada orang ke malam malam ni ? okay aku tao sekarang ni semua tengah terbongkang . tape , aku nak bebel jugak . nazmi mansur tu sumpah cute .

adik aku selalu cakap : u are noty boy ! (bila tak puas hati dengan aku)
and aku balas : im not a boy !
and dia tanya : are u a girl or a boy ?
lepas tu aku macam : --'

and okay sekarang aku mengaku aku memang seorang perempuan . *ulang suara , perempuan , belum jadi wanita , cume seorang remaja perempuan yang gila gila . ouh argh memang rumit jadi perempuan sebenarnya ? tapi ehem perempuan sangat sangat special especially bagi lelaki ! eh iye ke ? betul ke ?

okay aku baru lepas baca entry Apih El Nino and siyezly super duper awesome ! alahaii bole cair dah ni >< . okay okay cool . aku cuma kagum dengan cara dia tulis entry , and sangat sangat lah jujur . woii untung aku jadi perempuan woii :D

PEREMPUAN ? okay tak semestinya comel , sweet , innocent . ehem ada jugak sour nye weyh . haa bile dah nampak sale depan mata terpampang 70% offff !!!! wadehel memang kopak lah wallet kau bro !! see ? macamana exited bile aku cite pasal sale ?? and memang semua perempuan macam gini except bapak aku . eh bapak aku bukan perempuan . -- lupa .

307134_277025279004725_145191208854800_833365_1131143695_n_large

super cute . bila aku nampak benda alah cengini memang aku nak beli ! tapi ehem . ingat aku nak pakai ke ? hell no . aku dah trauma pakai heels lepas tu main kejar kejar . eh ingat best ke ? cuba try buat ? eh aku tak ajar tau :)

and sebagai seorang perempuan , yes memang perempuan mudah jatuh cinta . and perempuan juga sangat setia . kalau dah player tu aku tanak comment pape lah kan ?

okay that's it . bubye for now . have a nice day !

Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers