Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
1-11-11
Tuesday, November 1, 2011 • 10:27 PM • 0 comments

assalamulaikum stalker :) and hello stranger ^^

ehem ehem . dah lame aku mengidam nak couple kawen time date cantek macam harini . *gosh nanti kat atas kek cantekkk je number dia , 01-11-11 . see ? mengidam ni weyyyy . bila boleh dapat ? sabor jela nyah .

but isn't it sweet when things just happen naturally ? macam orang yang slalu pileh date cantek sebab nak kawen . or yang sanggop deliver secara cesarean semata mata sebab nak anak dia lahir time date tertentu . macam tak best je .. but kalau diberi peluang , aku pon nak buad benda yang sama :D hehe .

aku mase kecik . ehem cute kan ? *haktuiih

tapi tarikh tak penting mana pon kan . kalau nak kawen , kawen jela . yang penting nikah . kalau nak bersalin , just do it bila dah tiba masa nak keluar . tapi kalau macam aku , memang special siked , birthday aku sama dengan atok aku cuma terbalikan number dia je . but believe me dude , sume tu takdir . there's was no conspiracy .

but surely , i'll pick a nice date time aku kawen nanti . bukan apa , aku cuma nak pastikan time tu sume orang free je . boleh lah meriahkan majlis kan ? ye idok ?  yeahh :)

aku bukan malas nak taip ke apa , tapi seriously , aku malas . so sampai sini jela . bubye and good night all ^^
kiss kiss hug hug ♥




Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers