Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
what a story :)
Saturday, October 1, 2011 • 7:27 PM • 3 comments

selamat malam semua :D wahh wahh sume ceria je nampak ? bape banyak donat dah selamat masok perot ? hee okay , harini aku asyek cite pasal donat je kan . nak buat macamana , aku mengidam benda tu :') nakkk donat !

and , tadi aku baru je habes teman budak kecik sorang ni melukis . dia ni memang minat gila melukis . so aku pon apa lagi kan , terjah ! aku suroh la dye lukis gambar aku .


aku : adek , lukis la gambar kak chik . lukis comel comel tau .
budak kecik : tatak tis ? wait ahhh
dalam 1 minit siap la lukisan tuu .

so aku amat amat bangga  terkejot dengan hasil lukisan dia . wah tak sangka berbakat jugak budak ni . ni mesti dapat gen kakak dia ni .

apa macam ? comel kan ?? --'




and dia tak berenti setakat tu je . maklumlah memang dah hobi dia . soo , dia lukis la lagii

maybe yang ni blue hippo la kot --'

dia nak spell nama dia , fiza . but obviously , wrong spelling

adek , your drawings is fine . maybe someday you will be an artist . insyaallah .
tapi , memang scary . kalau benda alah tu bangun malam malam cekik orang macamana ??







Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers