Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
unbreakable heart
Saturday, October 22, 2011 • 10:35 PM • 0 comments

selamat malam . hmm sume bahagia kan ? hope long lasting okay :)


malam ni wahh aku rase nak luahkan lagi ape yang terpendam kat dalam ni . maybe korang bosan tengok blog ni yang dah berhari hari asyek cite benda yang sama je . patah hati , heartbroken . sorry okay , aku dah tak tao ape lagi yang patot aku tules . dah lama tade entry yang happy . yang bahagia kan ?

kalau korang ada someone special dalam hati tu , jagelah dia . hargai dia . bahagiakan dia . sebab satu hari nanti dia mungkin hilang dari dakapan korang . mase tu baru terasa kita kehilangan dia . mungkin ape yang dah berlalu takan jadi balek macam dulu .

allah beri kita peluang untuk hidop setiap hari sebab DIA tanak kita ulangi kesilapan kita dan cuba untuk jadi lebih baik dari hari sebelumnya

kadang kadang bila kite fikir balek . memang dah banyak kesilapan yang kita dah buad sepanjang kita hidop ni kan ? kadang kadang timbol lah rasa meneyesal . kita rasa , kalau kita tak buad benda tu suma mesti keadaan akan bertambah baek kan ? tapi tak sebenarnya .
PAST IS FOR LEARNING , FUTURE IS FOR IMPLEMANTING :)

kalau macam tu lah , perlu ke kita menyesal kalau kita buad salah ? kalau bagi aku , asalkan kita dah sedar salah kita , dah cukop baek dah . alhamdullillah . tapi yang paling penting sekali , bila dah sedar , perlu mintak maaf . tapi sebagai manusia biasa , susahkan nak mintak maaf ? selalu rasa berat hati , malu , benggang , takot jatoh market . tapi derr , campak je sume benda tu kat tepi then dengan rendah diri , mintak maaf  je . kan senang . bahasa saintifik cakap ape ? as easy as 123 , ABC and DOREMI . tapi mase kecik kecik dulu benda tu kita anggap susah jugak kan ?

bila kita rasa sunyi , mesty kita fikir 'kenapelah hidop aku macam ni ? rasa susah sangat nak tersenyum' . tapi bila kita tengah bahagia ade tak kita cakap macam tu ? mase tu tersenyum sampai tercabot gigi pon tak rasa apa apa pon kan ?

no matter how hard the past , you can always begin again

p/s : kalau baca tu tak payah lah sampai berkerut kerut dahi tu . tak comel tao tak :D


Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers