Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
the secret of my live ♥ ♥
Sunday, October 23, 2011 • 10:07 PM • 1 comments

holla . how is your sunday dude ? best gila lah kan ? okay nampak tak muke aku hari ni ? gembira kan kan kan ? yes , aku tak tipu ni :')


well tajok hari ni ape secret aku ek ? nak tao takk ? mari rapat . rapat lagi lah . okay stop , aku lemas :D
FIRST SKALI , aku nak cakap , memang dalam hidop aku ni , tade yang perfect . sume mesti akan ade kekurangan . so function aku , well untuk complain lah kan ? yess that's true bebeh . tapi kali ni bukan aku nak cite pasal complain kan ? so abaikan je ayat di atas .

and the confession begin :

~aku suka makan . bukan siked tapi memang bukan siked lah . takan la nak cakap specific malu la oii >< . kalau aku rasa aku suka makanan tuh , well segala stock yang ada memang untuk aku sorang jela .

~memang aku ni kuat berjanji . tapi jarang nak tepati . wahh buruk gila perangai . bukan apa , cume bile lah orang letak harapan kat kita , takan kita nak hampakan orang tu kan ? so care terbaek ialah cakap "okay , anything for you dear :)

~sumpah muka aku buruk gila time merajuk . muncung tuh dah sama macam leher unta . and aku memang suka merajuk . mase tuh lah baru kita tao sape yang betol betol care pasal kita . kan gurls ? yeah !

~rambot aku . rambot aku ni memang selalu messy . and kadang kadang aku biar je dia macam tuh tanpa penjagaan yang sepatotnya . kadang kadang aku terima gelaran "sakai" . thanks :)

~aku suka gila shopping baju baru . memang sume nampak "OMG ! TULAH BAJU YANG PALING CANTEK PERNAH KU LIHAT"  then , tempatnye memang lah kat dalam almari je tak pernah nak keluar --'

~tempat yang paling bersepah dalam dunia ni ialah bilek aku . yess tempat aku tido . memang bila hujung minggu macam ni kan , tu lah full time job aku , kemas bilek :D

~kalau aku suka kat someone tuh , aku memang takan pernah bagitau kat dia sampai mati pon . sebabnya , eh kene ke aku bagitau ? lame lame dia tau sendiri lahhh

~perfectionist ? memang tak lah kan . aku ni asal boleh je . tapi aku suka bila jumpe MR PERFECT . omg ! gugur jantong mak nyah oiii !

~kalau dah masok bab cintan cinton ni , aku memang lah jiwang nak mampos . gosh kan dah terbongkar ! yess im so amat lah jiwang . got any problem with that ?

~bile masa lapang putus cinta , hobi aku ape ? menulis . masa tu memang akan membuak buak lah karya aku dalam buku ! and of coz , everything is about LOVE .

~aku selalu rase rendah diri bila berhadapan dengan orang yang lagi sempurna dari aku . masa tu aku rasa , wah untung lah dia kan' . tapi orang cakap , benda tu tak bagus sebab nanti automatic keyakinan diri kita jatoh gedebuk . betol ke ?

weyh , dah lah . dah terasa panjang sangat dah entry ni kan ? hehe . so bubye . good night bebeh .
kiss kiss hug hug  ♥ ♥




Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers