Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
malang tak berbau strawberry - -'
Sunday, October 2, 2011 • 10:41 PM • 1 comments

hello . selamat malam semua :D
hari ahad ni best kan ? yeah best sangat lah kan . bagi aku , tade nye nak best . harini hari yang paling malang okayy --'


orang kata kalau kite suka sangat nanti nanges

maybe orang yang cakap tu dah biase lalui benda macam tu . tapi macam lah aku tak pernah . same je . selalu laui benda macam tu kan ? well harini pon same . lepas happy happy je datang lah musibah . belom sempat aku nak sambong ke'happy'an aku dah ditimpa malang . whuuuuuaaa ! jari tersepit kat kereta ! ramai cakap aku tak reti tutop pintu kereta --' adeke patot ?

macamni lah keadaanye bila aku jumpa dokter 'nyah' kat hospital
okay . tak payah nak tunjok simpati . aku tao korang tengah gelak . terasa aku * sobsobs
tapi ade someting yang buad aku happy . act , dah lama sebenarnya aku mengidam nak masok hospital . at least kalau dapat saked yang ringan ringan tuh okay jugak . paling tak pon dapat jugak aku bermaharajalela kat situ sambil ditemani nurse comel . ( aku bukan lesbian okay ! ) . walaupon tak kena hospitalize , at least dapat jumpe dokter kat hospital pon okay ape . mase tuh lah baru nampak keprihatinan dorang sume ek ?
and kalau ade yang tanye , kalau tangan dah bandage tuh macamana aku bole tules entry ny ? well dude , here's a hint . AKU ADE LAGI SATU TANGAN . get it ??


everything happens for a reason . a reason that you will never know . 






Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers