Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
aku benci bila.
Tuesday, October 4, 2011 • 3:55 PM • 1 comments

 hari yang indah , hujan tak henti henti mencurahkan rahmat untuk seme yang bertuah .. yeah harini kite sume bertuah sedap maseh bernafas kan ? alhamdullillah :)

hehe . okay . korang sume pernah tak rase macam "errr . kenape lah macam nii ???" pernah kan ? kan kan kan ? tayah tipu ! aku tao :P

topik hari ni : AKU BENCI BILA ..

situasi 1 : baru masuk bilik air *tengah berangan kat cermin

aku : lalalalalal . im a rockstar * menyanyi
stranger : cepat siked mandi orang laen nak mandi jugakkkkk ! 
situasi macam ni memang lah aku anti sangat sangat . sebab ape ? sebab kan aku baru masok bilik air tuh ! tak sampai 1 minit pon lagi and orang dah suroh aku keluar ? errrrr --'

situasi 2 : dalam kelas . perot lapa .*korek korek beg jumpe biskod 

aku : krukkrakkk * makan biskod
cekgu : awak makan eh ??? kan saya cakap saya tidak suka pelajar bersenang senang hati makan dalam kelas saya !*ayat baku

okay , time ni lah sume mata memandang sinis ke arah aku . heyhey ! korang macam lah tak pernah makan dalam kelas ???

situasi 3 : nak keluar .* tengah siap siap

aku : korek baju dalam almari campak depan cermin
* teeett teettt (bunyik fon)
stranger : weyh tak jadi keluar lah . kucing aku nak beranak . tengah tenat niii

yang ni tak saked sangat tapi agak menusuk jugak okay ! dah berminggu-minggu kau plan and tetibe cancel sebab alasan mat jenin kau tuh ??

situasi 4 : tengah relex . * fon bunyik : 1 message received

message : beb tolong aku . nenek aku confirm nak kawen lagi satu ni .
aku : *taip message panjangpanjang .
then bila nak sent : message sending failed !!! kredit habes !

kalau lah bende ni berlaku , aku maseh bole guna sos topap lagi . but kalau bendaalah binatang tak guna tu aku dah guna macamana ???  yeah sebab ni lah ALEXANDER GRAHAM BELL cipta fon kan ? tapi dude , aku tak salahkan kau pon :)

situasi 5 : beli karipap kat pasar malam

aku : kak nak karipap singget
stranger : nak singget je ? *muke masam . campak campak karipap dalam plastik

mase ni aku memang nak campak je karipap straight kat muka dia . tapi kalau aku buad macam tu aku same jela macam dia kan ? well tak rugi pon kalau kita berbudi bahasa dengan pelanggan .

okay kalau aku tules lagi sampai chinese new year tahun depan pon tak habis lagi kan . so gudbye . kalau ada masa aku tambah lagi :)
entry ni tade kena mengena dengan yang maseh hidop ataupon yang dah tade 


Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers