Dashboard | +Follow
Little Miss Psychopath
that's why you smile .
Thursday, September 29, 2011 • 11:05 PM • 3 comments

selamat malam blog , bloggers ,blog stalkers and all earthlings .
macam mane hari ni ? best tak ? eh ! kenape muke cam hilang duet seposen je tu ? haha . ape celop lu ni nak tacing tacing lak hilang seposeeeennn . tape nanti mintak kat opah tau *LOL

okay , harini aku sambot birthday . hmmm .. emmm . isshhh . glamer sangat lah orang nye . takot nak sebot name dia . eh nak tao jugak ke ? alolo kesianye dia nak tao sangat eh ? meyh sini titew bagi tao kat awak ,
name dia ALIZA AZURA BT RAMLI . kalau nak tao , P Ramlee tu bapak dia lah . err okay kaluw percaye memang bongok . haha . that's my mother . dah tua dah tak payah memandai nak mengurat lak . aku tak hengen kau jadi bapak tiri aku . act , birthday dia semalam tapi semalam sume orang bizi dengan marhaban so terpaksa ditanggungkan . then harini dengan romentiknye en mohd zawawi beli kek lah pulak . nak amek hati lettew . haha . but , the best part is papa beli kek ANGRY BIRD untok mama sebab dia gilaa bende alah menatang tak gune tu --' 

cettcett . tapi biaselah kan ,bila orang dah buad baek tu kite terima jela . muke mama dah berseri seri dah tuh dapat kek angry bird . haha . so , happy birthday mama . may allah bless you  ♥
p/s : sorry lambat wish . malu nak wish face to face . * okay guraw jeee :)

oh yeah sambot birthday finaz sekali ^^
#belakang bird kaler kuning tu actually ade lagi satu bab* kaler hijau yang slalu kena cepuk dalam game tuh . tapi bile nampak bende alah tu papa teros menjerit and tros campok menatang tuh dalam tong sampah . * nerbes katenye bila nampak benda haram hidong kembang macam tu !










Little Miss Psychopath'™



Older Post | Newer Post
♔ Disclaimer

Bonjour . Im Eqaa Zawawi, the webmistress. Welcome to my world. BEHAVE YOURSELVES and copypig(s) are not allowed !


Go back to entries
Meet The Queen
Albums
Twitter
Instagram

♔ Talk Here !


No Harsh Words Please ツ






♔ Back To Past



♔ You And Me


Daisypath Anniversary tickers